aavistus

Runoilija sofolla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunnen siis elän.
 

Aavistan rakkautta.

Voimallaan
se sulattaa vaikka jäätyneen meren.

Ja kun
Rakkaus oikein kukoistaa,
eivät meretkään enää jäädy.

Silloin olemme täyttyneet
aavistuksista
Toisistamme.

Selite: 
Niiun innoittamana. Rakkaus on kuin meri, rannaton :)
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista=) kuin särkymätön lumihiutale

kaunista=) kuin särkymätön lumihiutale

 

Käyttäjän kaikki runot