syli

Runoilija sofolla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunnen siis elän.
 

Heräsin
kuiskaukseesi

rakastat minua

nukahdin vastaukseeni
minäkin sinua

enemmän kuin ketään koskaan.

Selite: 
voiko olla ihanampaa tapaa herätä keskellä yötä?
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanampaa ei voi olla.
Koskettavan Kaunis runo.
Ihon alle menee runostasi välittyvä tunne...

oih. miten suloisesti soiva ja rakkautta tulvillaan kauneimpana. <3

Ihanampaa ei voi olla.
Koskettavan Kaunis runo.
Ihon alle menee runostasi välittyvä tunne...

oih. miten suloisesti soiva ja rakkautta tulvillaan kauneimpana. <3

 

Käyttäjän kaikki runot