Yhä elossa

Runoilija Säde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2019
Viimeksi paikalla: 9.2.2024 23:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kansan kahtia jako
Toisinajattelijoiden ahdinko
Vain meidän tapamme elää on oikein
Te viha puheen levittäjät
Disinformation ja salaliittoteorioiden sokaisemat
ihmisparat
Haluamme vain pelastaa teidät
Emmekö me saa itse valita
Kuinka kuolemme?
emme me pelkää kuolemaa
Ja se on teille kauhistus
Asia joka pitää heti korjata
Muuttaa pelon lietsonnalla
Vihapuheella meistä rokottamattomista
mekin olemme ihmisiä
Niin kuin te rokotetut
Meilläkin on oikeus elää ja hengittää vapaasti
Saada toimeentulo ja rakastaa
Se meille suokaa
Ei se ole teiltä pois
olettehan te jo turvassa
Mutta ei se tainnut olla tämän kaiken agenda
Pelastaa meidät kaikki pandemiasta
Ehkä se olikin tämä passi
Kansan jakaminen totteleviin ja tottelemattomiin
Vaikka en minä ikinä mikään radikaali ole ollut
Päinvastoin
Pyrkinyt aina noudattamaan lakia ja oikeutta
Olemaan reilu ja puolustamaan heikkoja
Kiusattuja
Olen aina ollut hylkiö ja kiusattu
Sen takia tämä on vain yksi sen kaiken päälle
En minä tarvitse mitään huvituksia
Ei minulla niihin edes varaa ole
En minä tarvitse ystäviä jotka vihaavat ja kiusaavat
Minua
Pärjään yksinkin
Mutta kyllähän se harmittaa
että ei se ole enää
Oma valintani
Vaan pakon sanelema
Vielä olen saanut nähdä rokotettuja sukulaisia
Ja ystäviä
Terveitä ollaan kaikki
Painostavat rokotukseen
Olethan jo ottanut tämän pelastuksen
Kuin uskonnossa konsanaan
Olen rakastellut rokotettua miestä
Ilman ongelmaa
Ja aina sanoo ota rokote
Uuden sukupolven vuoksi
Lapsemme ovat uusi sukupolvi
Ja välistä poistuu muutama miljoona
Tai miljardia
kuka tietää lopulta
Todellista agendaa
Se on vielä verhon takana
Piilossa
Ja kun se paljastuu
on jo liian myöhäistä
Kääntää kelkkaa
Puhuvat golfvirrasta hädässä
Ja minä keksisin jo heti siihen ratkaisun
Ja öljykriisi, joka lopulta
on vain politiikkojen, päättäjien ja sponsoroiden
Aiheuttama luonnonkatastrofit
Ja tämä pieni ihminen maksaa
Heidän ahneutensa hinnan
Itkin koko lapsuuden
Teini-iän ja nuoruuden
Maailman pahuutta
ja ihmisten riistoa
Yritin aina löytää ihmisistä jotain hyvää ja kaunista
Rakkautta ja lämpöä
Välittämistä heikommista ja oikeaa oikeudenmukaisuutta
En minä sitä koskaan löytänyt
pieniä valonpilkahduksia
Silloin tällöin
Harvoin
Liian harvoin
Kun elämässä oikeasti vain
Rakkaudella on väliä
Ja kaikki muu on turhaa ja katoavaa
Opi rakastamaan
Myös vihollistasi
Ja taivas tulee kotiisi
Ja käännämme tämän maailman kohtalon
Ei uuteen normaaliin tai vanhaan
Vaan sellaiseen mitä ei koskaan ole vielä nähty
Mitä ihmiset eivät osanneet ajatella
Tai edes haaveilla
Tasapaino
maan ja taivaan välillä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

vahva kirjoitus
liikuttava

kaunis loppu
Kiitos :)
Hyvin etenevä sydämen vuodatus vahvasti koettavista asioista tässä päivässä. Mä jouduin lopettamaan lähihoitajan opinnot alkukeväästä koska en ottanut rokotetta. Kolme viikkoa ehdin olla mielenterveyskuntoutujien asuntolassa harjoittelussa, sitten laitettiin pihalle ja koulu ilmoitti että opiskelu päättyy: kun ei oo rokotettu, ei voi suorittaa näyttöä, kun ei voi suorittaa näyttöä, ei voi valmistua, kun ei voi valmistua, on turha opiskella. Päätöksestä jätettiin pois maininta koronarokotteesta ja mainittiin vain että "opiskelijan henkilökohtaisista syistä". Asia on vielä kesken koska en antanut enkä anna periksi vaan vaadin että syy tulee näkyviin kaikkiin virallisiin papereihin ja päätöksiin, että opiskeluni on päätetty nimenomaan siksi, koska en ottanut rokotetta. No, onneks mun elämä ei oo tästä kiinni ja elämässä on niin paljon kaunista ja hyvää, että jokainen tilanne on uusi mahdollisuus, tämäkin, ylhäältä pyytää ja löytää se voima kuinka elää armossa ja rakkaudessa, kaiken älyttömyydenkin keskellä. 
Voimia taisteluun! Onhan tämä syrjintä aikamoista ja tilanteessa jossa vielä rokote ei edes toimi. Välillä tuntuu, että elää jossain huonosti käsikirjoitetussa elokuvassa. Josta elokuvaa katsovat miettisivät, että ei noin viisi oikeasti tapahtua elämässä. Tällaista tämä nyt sitten on. Kiusaajat vallassa näin lyhyesti muotoiltuna. 
Niin ja vaikka rokote ehkä toimiikin sillä tavalla, että rokotetut ei yleensä sairastu yhtä pahasti kuin rokottamattomat, eli rokotetulla on lievemmät oireet yleensä, niin rokotetut ihan yhtä lailla kantaa virusta ja levittää. Mulle perusteltiin mun fuduja juurikin sillä tavalla, että rokottamattomana olen riski asiakkaille ja potilaille. Perustelu on yksinkertaisesti sanottuna järjetön eikä pidä alkuunkaan paikkaansa. Jos nyt on niin että rokotetuille työntekijöille tulee lievemmät oireet, niin ne voi olla duunissa ja levittää virusta tietämättään, koska ei koe olevansa sairaita. Mulle oireet todennäköisesti tulee vakavammassa muodossa, joten tajuan ottaa saikkua ja testi ja karanteeniin himaan. Tällä logiikalla rokotetut jos ketkä nimenomaan on riski niiden asiakkaille ja potilaille. Kun olin harjottelussa, niin useat hoitajat oli koronan vuoksi saikulla ja karanteenissa, kolmen viikon aikana kun siellä olin, vaikka ne oli rokotettuja, mutta minuun ei tarttunu vaikka oon rokottamaton. Muutama viikko mun lähdön jälkeen siellä oli niin paha tilanne, että kaikki asukkaat oli karanteenissa ja loput hoitajatkin sai koronan, ne jotka ei ollu ennen sairastanu. Vaikka kaikki hoitajat ja lähes kaikki asukkaat oli rokotettu kahteen, monet kolmeen kertaan. Mutta hoitohenkilökunnan mielestä minä olin riski. Ei vaan mene jakeluun tuo yhtälö. En silti koe että mua on kiusattu, ainakaan ei oo tahallaan kiusattu, tilanne nyt vaan on tämä. Ne niinsanotut kiusaajat eli vallassa olevat poliitikot yms varmaan pyrkii ihan oikeesti tekemään parhaansa eikä ymmärrä että tällä tavalla muodostetaan totalitarismia, pakkovaltaa. Tää tilanne on vaikea kaikille enkä halua kärjistää sitä vastakkainasettelua ja uhriutua väärällä tavalla, mutta kyllä tämä syrjintää on ja sitten vielä se, että asiasta uutisoidaan yksipuolisesti. Yksipuolinen ja pimitetty tieto lisää salaliittoteorioita ja tarpeetonta hörhöilyä jolta vältyttäis kun asioista tiedotettaisiin avoimesti. Nyt muodostuu kaksi toisiaan halveksivaa ja demonisoivaa ääripäätä ja kummatkin ehkä on yhtä hörhöjä pahimmillaan. No, tämä ei ole mun elämän tärkein asia enkä muuten välittäis paljonkaan, mutta asian yhteiskunnallinen merkitys on niin suuri, että pakko tästä pitää vähän ääntäkin. Mulle kaiken keskellä tärkeintä on huomata oma vääräkin asenne ja antaa Vapahtajan voittaa mun asenteellisuus, niin että ymmärrän että myös ns. kiusaajat on rakkaita lähimmäisiä, ja että voin elää armossa ja rakkaudessa ilman vihaa, se on tila jota mitkään rajoitukset ei voi multa viedä jos en itse synnin anna sitä viedä. Niin että jokainen päivä on lahja ja haaste pyrkiä elämään mun Vapahtajan totuudes. Ja taas on ihana armon päivä tänään, linnut laulaa ja oon elossa, jees. :)
Totta. Luulen, että tämä asia on tiedossa jo monella työnantajalla ja varmasti eivät lähde enää mihinkään koronapassiinkaan. Uskon, että me kaikki voidaan oppia tästä jotain. Ehkä surullisinta on se, että kuvitellaan olevamme tieteessä jo niin pitkällä että voi tehdä asiat nopeammin kuin on turvallista ja järkevää. Media on sensuroitu ja vain yksi totuus sallittu tämän korona asian kanssa ja politiikan kanssa myös. Asioista ei voi enää vain keskustella asioina ja faktoina niin kuin ennen. Ei voi enää haastaa terveellä tavalla toisen mielipiteitä. Korona on lopulta vain mielipide ja kaikki turva toimet ja rokotteet, koska teho ja hyöty on mitätön aivan niin kuin Mika Salminen taisi jopa jossain vaiheessa möläyttää. Rokottamattomat vihataan tällä hetkellä vain siksi että he uskaltavat olla eri mieltä,mikä on naurettavaa.
 

Käyttäjän kaikki runot