Viimeiseen hengenvetoosi

Runoilija Säde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2019
Viimeksi paikalla: 21.4.2024 22:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rakastele minua viimeiseen hengenvetoosi
ole minulle totta tänään
älä vaienna minua
tanssi kanssani
intohimoisesti
suutele kaulaani
pidä lujasti
kanssani mikään
ei ole kiellettyä
kuin huominen
ilman kosketusta
ilta ilman rakkautta
yö ilman nautintoa
vihaan rakkaudessa laiskoja
niitä jotka elää
säästäen 
kituuttaen
ole vapaa ja rakasta
rakasta niin kuin et olisi koskaan
ennen rakastanut
rakastele niin kuin viimeistä kertaa
jokaisella kerralla
niin tiedät mitä on elämä
rakkaus, totuus ja intohimo
naisen rakkaus 
älä käännä sille selkääsi 
ja kanna kaunaa
se kuolee ja sinä sen mukana
rakastele viimeiseen hengenvetoosi
siinä on sinun koko elämä
onni jota ei tuon puoleisessa ole 
Selite: 
Jorma Uotisen keskustelu kuunnelman innoittamana.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Intohimoista kerrontaa, jota Korona voi hieman rajoittaa <3 
Juu mitäs tähän lisäämään kun siinä on kaikki.
Kiitos :)

Mukavampi mennä tuonpuoleiseen kun on elänyt tällä puolella kunnolla ja aidosti.
Totta :) 
 

Käyttäjän kaikki runot