Paha on kuin syöpä

Runoilija Säde

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2019
Viimeksi paikalla: 9.2.2024 23:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Pelko on perkeleestä
Rohkeus on Rakkautta
sen suurimmassa merkityksessä
Uskalla astua tänään esiin
Sinä joka pelkäät häpäisyä
Sinä siellä joka pelkäät
Työpaikkasi tähden tai
Asemasi
tai johtajaasi
Aika on tullut seistä yhtenä
Syrjittynä ryhmänä
Ilman ystävää
Ja ilman verisukulaista
Aika on muuttaa maailman kirjat
Ja aloittaa lähtölaskenta
kahtiajako on alkanut
Me pysäytämme sen vain
Päättäväisyydellä 
Olemalla rohkeita
Sanomalla tässä menee rajani
Ja tämän rajan yli Te ette astu
Voitte yrittää pelotella
Vääristellä lakia
Tai lahjoa
Me emme murru
Me olemme lahjomattomia
Sääli ettemme ole tuomareita
Tätä ei olisi koskaan tapahtunut
Pahan lonkerot
Ovat kuin syöpä
Kun leikkaat yhden pois
Jo toinen etäpesäke löytyy
mutta uskokaa Rakkauteen
Hyvyyteen ja välittämiseen
Todelliseen tasa-arvoon 
ja Totuuteen 
Tilastot eivät valehtele
Ne ovat poliittisesti sitoutumattomat 
Numerot eivät koskaan valehtele
Paitsi jos on laskuvirhe
Ja sen huomaa jokainen 
Joka haluaa huomata 
Tai uskaltaa huomata 
Rakkaus on Rohkea
Ja se taistelee viimeiseen veri pisaraan asti
Rakkautensa tähden
Se on suurin aseemme 
jolle te ette voi yhtään mitään
Ja jota te ette ymmärrä
Minä olen maailman lapsien äiti
Jumalan soturi
Ei Jumala turhaan luonut naista
Hän loi sen siksi, että maailmassa olisi
Pyyteetöntä rakkautta
Lapsia ja heikompia kohtaan
Te ette tiedä kuinka vahva on
Vihainen nainen
Petetty nainen
Hänen puolellaan on koko taivaan sotajoukko
Ja pyhä Henki
Suomi neito pelastuu Kotkan kynsistä
Lakikirjaa ei meiltä varasteta
Miekka on valmis ja teroitettu
Totuus on koeteltu tulessa
Pian me näemme pahan silmästä silmään
Ja me emme pelkää
meillä on rauha
Ja puolustajamme
Ja Jumalamme
Nainen tallaa kyykärmeen pään
Poikki
ja koittaa uusi aika
Rauhan valtakunta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä kolahti! - hyvin muotoiltu
ajatukset vastaavat täysin omiani.
Hieno!
Kiitos :)
upea voima
nainen on upea
hän on toisinaan niin ihanan naisellinen
tai
sitten toisinaan kuin tässä
todellinen Nainen
Kiitos :)
Tää on kyllä hieno. Sekin on paljon tehty jos huolehtii itsestään ja vaikka omista lapsista. Ehkä esim.  eläinmaailmassa usein naaras puolustaa poikasiaan ja uros huitelee jossain hakemassa ruokaa ja tappelemassa reviiristä, luonto on joskus kamala mutta silti jollain tavalla looginen. Ja ihmisten maailmassa joskus henkilöllä vain raha ratkaisee, totuudella tai vastuullisuudella tai eettisyydellä ei ole mitään väliä.
 

Käyttäjän kaikki runot