Polku

Runoilija Miehenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2019
Viimeksi paikalla: 23.2.2022 11:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1987

Aloitteleva nurkkarunoilija. Ystäväni kannusti minua kirjoittamaan tuntemuksiani ylös ja ajattelin josko niitä saisi muovattua runoiksi. Kommentoikaa ja antakaa palautetta :)
 
Jonossa opitaan kulkemaan , Ajatukset toisten jakamaan
Silti polkunsa valitsee, meistä ihan jokainen

Oikealle vaeltaa, massat lampaat Jumalan
Johdatuksessa hurskaitten , keksittyjen herrojen

Vasemman polun kivisen, lapset yön valitsee
Noidat, sudet, perkeleet, voimaa sieltä etsien

Tiedon Taakka mukanaan, Synnin paino harteillaan,
Risteyksessä polkujen, Valinnan tekee jokainen

Vaan miksi tiedon avaimen,
Voi löytää kauneudessa pahuuden?


 
Selite: 
Sunnuntai-maanantain välisen kurjuusyön aikana musiikkia kuunnellessa iski taas inspiraatio
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Harvemmin tälläistä tekstiä saan lukea. Pidin kovasti paljon näkemyksestäsi elämän valinnoista. m
Hyvin inspiraatio iskee, tosin en voi toivoa lisää kurjuutta <3 
hieno inspiraation tulos!

olen vaikuttunut
tuo 
runon loppu hurjan viisas
Elämä vie mukanaan ja vastahakoiset se rahaa perässään
 

Käyttäjän kaikki runot