Kysymyksiä yössä

Runoilija Miehenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2019
Viimeksi paikalla: 23.2.2022 11:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1987

Aloitteleva nurkkarunoilija. Ystäväni kannusti minua kirjoittamaan tuntemuksiani ylös ja ajattelin josko niitä saisi muovattua runoiksi. Kommentoikaa ja antakaa palautetta :)
 


Miksi edes yrittää kun ei karkuun pääse mielestään
Sateen kuulee loppuvan ja näkee aamunkoin nousevan

Kuinka taas toistuikaan nuo kysymykset tutut kaihoisat


Miten jatkaa? Miten olla ?

Kun et ole täällä eikö uni mua suojaa ?

Onko vain ikävää, tunnetta kaipuuta pimeää ?

Eikö ketään viereen nukkumaan ?

Rakkautta, lämpöä öihin tuomaan ?


Jälkeen monien vuosien

Yöt valvoo vastauksia etsien
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, öissä on hyvin paljon ihmettelemistä <3 
yöllä kaikki paisuu
herää
kysymyksiä aivan erilaisia

hyvin kuvaat ahdistusta
kaipuuta ja toivetta paremmasta
 

Käyttäjän kaikki runot