Valontuoja

Runoilija Miehenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2019
Viimeksi paikalla: 23.2.2022 11:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1987

Aloitteleva nurkkarunoilija. Ystäväni kannusti minua kirjoittamaan tuntemuksiani ylös ja ajattelin josko niitä saisi muovattua runoiksi. Kommentoikaa ja antakaa palautetta :)
 
kumartamaan kuvaa itsestään
Likaisen mullan peittämää

Ei  kyseenalaistaa kukaan saa
Isän käskyä mahtavaa

Vaan minä en taivukkaan
Aamunkoi saven kovettaa
”Ei koskaan milloinkaan,
Voi valo paskaa kumartaa”

Hinnan tiedän kapinan,
Uhmasta kodin jättää saa
Vaihtuu virrat kristallien
Tulimereen kadotettujen

Kosto mielen avartaa
 Ei isä kaikkea kerrokkaan
”Ei kuva mahtava tiedä vaan, 
Eroa hyvän, pahan ollenkaan!”

Muodossa käärmeen suomuisen
Kuvan kauniimman valitsen

Luomuksesi opastan, 
Tiedon lähteelle osoitan
”hedelmä silmät avaa vaan,
 luojaksi muuttaa maistajan"

Nyt perisynti taakkanaan,
Kuvakin kotinsa jättää saa.
”Ja vaikka syyt synneistä saan,
Kuva itseäsi heijastaa”
Selite: 
Inspiraatio musiikista, netflixin Lucifer sarjasta ja yleisestä kiinnostuksesta aiheeseen :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin sanailtu
Todella hyviä inspiraatioita olet saanut, maailma on täynnä hyvää <3 
Minäkin tykkään.
Tässä on sanomaa....
 

Käyttäjän kaikki runot