Ratsastaja

Runoilija Miehenmieli

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2019
Viimeksi paikalla: 23.2.2022 11:37

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.3.1987

Aloitteleva nurkkarunoilija. Ystäväni kannusti minua kirjoittamaan tuntemuksiani ylös ja ajattelin josko niitä saisi muovattua runoiksi. Kommentoikaa ja antakaa palautetta :)
 

Aamuun harmaan utuiseen,
Hän pyrkii jatkamaan nyt kulkuaan
Vaan hetkessä katoaa
 
Nousten hän selkään hevosen,
Kalman harmaan valkoiseen
Kotiin vihdoin se kuljettaa 
 
Se tuntee mielen väsyneen, kulkijamme uupuneen
Opastaa kulkemaan, yli synkän virran kuljettaa
 
Läpi unten haavemaiden
Toiveiden unohdettujen
Kohti rantaa kaukaista 
Jossa vielä kerran tavataan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa kerrontaa
Kerrassaan upeaa haaveilua, joskus kaikki on vielä hyvin <3 
siellähän
kerran tavataan
rakkaat sekä läheiset

runon tunnelma kohoaa
loppuaan kohden
 

Käyttäjän kaikki runot