Heräämisiä

Runoilija Tähtipoika

Unessa olit vieressäni
lämpimänä ja aitona
iho iholla

Ilman pakkoa
tai vaatimusta,
täysin eläen
vain siinä hetkessä

Herätessäni huomasin
halaavani tyynyä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin tuttu tunne varmasti monelle rakastaan kaipaavalle <3
Eikö todella olekin? Kiitos Star! <3
 

Käyttäjän kaikki runot