Kysymysten kysymys

Runoilija Tähtipoika

Mitä voisin tehdä
tai kuinka sanoa
että saisin sinut
ymmärtämään

että olet jo saanut kaiken
mitä minussa on?

Minulla ei ole
mitään
enää jäljellä.

Ei sinulle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävää, mutta joskus vain käy tuolla tavalla, ei sille voi mitään. 
Niinpä... :/  Kiitos kommentista Star!
Pisteli runo mietteelle, toiveista ja tarkoituksesta.
Kiitos kommentista superNatiivi!
 

Käyttäjän kaikki runot