Koskahan se tapahtuu?

Runoilija Tähtipoika

Tiedän,
joskus minun täytyy päästää irti,
antaa mennä,
elää ja antaa tunteen viedä

Se päivä ei ole
vielä tänäänkään,
vaikka olen sen elänyt
mielessäni jo monta kertaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajan myötä kaikki muuttuu hyväksi, niin kannattaa uskoa <3 
Kiitos Star, niin uskonkin <3
 
 

Käyttäjän kaikki runot