Ei tää helppoa ole

Runoilija Tähtipoika

Epäonnistuttuani surkeasti
melkein elämän pituisessa
projektissa

haluan nyt aloittaa uudelleen

Yritänkö liikaa?
Jääkiekkotermillä:
puristanko mailaa liian kovaa?

Pelkään aivan h*lvetisti
epäonnistumista.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata liikaa pelätä epäonnistumista, kaikki järjestyy aikanaan <3 
Ihana Star, aina niin positiivinen!  <3
Epäonnistumisen pelko pitää useimpia paikallaan. Hyppää rohkeasti sillä pettymyksistä kasvaa vahvemmaksi.. 
Olet aivan oikeassa EksynytSielu. En kuitenkaan aio pettyä, vaan lentää!
 

Käyttäjän kaikki runot