Minun maailmani

Runoilija Tähtipoika

Hengitän kaulaltasi
ihosi lämpöä
Hiusten suojassa
piilossa 
turvassa

Tämä riittää minulle maailmaksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti olisi hyvä saada enemmänkin, mutta kuitenkin <3 
Kiitos Star! <3
oi
miten kaunis runo

ja totta, tämä riittää
Kyllä! Siinä on koko maailma!
Tuossa on tarpeeksi ainakin tuon hetken, kunnes maailma taas kutsuu
Kiitos kommentistasi, Anjuska! Ja kyllä, tuo maailman "taas kutsuminen" on todempaa kuin uskotkaan!  :D
onpa kaunis, pidän.
 

Käyttäjän kaikki runot