Silmästä silmään

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Tänään oli jo melkein kevät,
vaikka huomenna saattaakin olla

taas talvi.

Rakastan vuodenaikoja,

sekä kaikkea
mitä pystyn

silmilläni koskemaan,

oli ne sitten värejä

tai vain heijasteita.

Rytmitys hieman hukassa,

mutta olisin minäkin onneton,
jos katsoessani toisen silmiin

näkisin oman kuvani,

sillä silloin
maailman kaunein maailma
ei saavuttaisi tajuntaani,

sillä vaikka Narkissos saattoikin
olla eri mieltä,

ei oma sielunmaisema
ole koskaan niin kaunis

tai värikäs,

kuin toisen.

Subjektiivisuuden ollen
kuitenkin ainoastaan jokaisen
silmässä,

on helpompi tökkiä
toista hammastikulla

kuin sytyttää valo pimeisiin huoneisiin,

sillä yleensä on helpompaa nähdä
itsensä kaikkialla,

kuin uskaltaa katsoa
sitä ihmeiden maailmaa,

joka meidän läpi välkehtii

hetkestä hetkeen.

Kaikesta ei tarvitse kuitenkaan hyötyä

itse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo. Mukavia ajatuspähkinöitä pureskeltavaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot