Avoimuuden lempeä kosketus

Runoilija Aurora Boreal

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miksi rakastua laituriin, kun voit uida meressä?
 

Pelko elämästä
helposti sokaisee,

peittäen vaihtoehdot alleen,

vaikka loppupeleissä
suurinta hemmottelua

kuitenkin on
vapaus valita.

Tietokin
tavallaan on
valtaa,

muttei se kanna,
ainakaan riittävän kauas,

sillä vasta
ymmärrys

paljastaa valinnan.

Avoimuuden lempeä
kosketus

kuitenkin poistaa jokaisen
heikkouden,

muuttaen ne
piirteiksi,

sillä pimeäkin on
loppujen lopuksi

vain sitä,

ettei valo ole ehtinyt vielä
jokaiseen nurkkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upoa runo joka kuljettaa lukijan pehmeästi alusta loppuun, bravo

 

Käyttäjän kaikki runot