Eräs aamokki

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tahtoisin nähdä unta
jossa aavoilla lentää lunta
mutta he, te, me, minä, sinä
sinkoilemme tulisina kärpäsinä
nektarista katkeroon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jää hauska mielikuva..
Hauskaa synttäriä!!

 

Käyttäjän kaikki runot