Ystävälleni Juhalle 50-vuotispäivänä

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tekisinkö selvää ajatuksista,
kestetyistä löylylöistä,
piipunkopista ynnä kuksista,
puukoista ja tuppivöistä..?

Mieluummin mie kerronkin
kuinka ystäväni tapasin:
Talvi taputteli paksuin lapasin
-koetti johtaa meidät johonkin..

Johtikin, kumpikin vuoron perrään
mulla oli pakka, siulla ässät
Vielä nytkin toisinaan herrään
umpiunesta- 'Jokossie vässäät?'

Vain menneet ajat ompi menneitä
Tulevat taas tulevvii, tosi on
Laskeskellaan vuosii vähenneitä
ja nähhään tunturi jo alapuolla Posion

Oli miten oli mutta tämä hetki
tuopi koko maailman yhdeksi
Rankka tahi ei; kunhan oli retki
Kiitos Jussi, etten miekään yksin viereksi

Niin moni ompi ollut kuihtumassa
piilotellen siinä kuuluisassa sukassa
ja nyt kun kaikki on muuttumassa
sie vain kukoistat ja pysyt kukassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. Ystävyys on hyvä aihe, josta on vaikea kirjoittaa, mutta olet onnistunut hyvin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot