Älä puhu pötyä

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Laiskapuolen asemassa
sekä vasemmassa
Pitää jemmassa
paskan seassa
kapioita ja
sairaanhoitajaa

Elä puhu pötyä
paitsi jos on hyötyä
Mitä tuli syötyä
Hyvää ötyä

Kultapupun papanassa
maistaa ananastaan
Hakkaa lastaan
temmi tanassa
Ylkä,
trademarkkinisti

Elä puhu pötyä
paitsi jos on hyötyä
Ei kai tullut lyötyä
Hyvää ötyä

Selite: 
Palle anto aeheen!
Kategoria: 
 

Kommentit

Hupaisaa sanojen kieputtelua. Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot