Hissi myynnissä

Runoilija pöty

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Porras portahalta
toisiin kerroksiin
ylempiin huomisiin
Herra johtajalta
tähdet kannuksiin
parempiin tehtäviin

Alusta lähtien on
siirrytty koko ajan
ja siinä sivussa jo
kavuttukin kärkeen
Siitä pitäen on
käynnistytty alkamaan,
tukeutumaan toisiin
vetoamatta järkeen

Porras portahalta
tasoon ylimpään
huipulle päätymään
Herra ostajalta
kyyti kyrvimpään
koukkuun jäätymään

Lopulta tää väki on
vastuullisesti
motivoitunut uskoon
jotta sinäkin olet heistä
huolehtimassa
porras portahalta
pikkolona
hissiin poikineena

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot