Yksin

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valkea tie
Harmaa taivas
Matkani alkaa

Yksinäisiä kuusia
Pieniä mökkejä
Syviä unia
Olen yksin

Olen hyvästellyt kaiken
Olen nyt oma naiseni
En kaipaa maallisuutta
Kaikki tarvittava mahtuu reppuun

Muistot ovat mukana
Rakkaudesta
Perheestä
Ystävistä
Ne ovat arvokkaimmat

Vaikka olen yksin
En ole yksinäinen
Vaalin aina kaikkea läheistä
Vaikka en ole paikalla

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.
Tämä runo kertoo minulle aikuistumisesta tai itsenäistymisestä ja luopumisesta samaan aikaan. Hieno teksti. Tulee jostain mieleen lause: "vain yksin voi olla yhdessä, vain yhdessä voi olla yksin" Myös elämän yksinkertaisuus ilmenee matkalla missä tarvitaan vain reppu. Voi hitsi miten hieno!!
Kiitos :)
Tattee se kaveri olla, muutoin sitä on täysin hunningolla.
 
 

Käyttäjän kaikki runot