Lasillinen sinistä

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nautin lasillisen sinistä
Pinkillä leivällä
Ja keltaisella liskolla

Otan siveltimen
Ja maalaan tornadon
Haalarissa
Muutama korppi tänne
Ja varpunen sinne

Suutelen kakkaraa
Kirjoitan medellä rakkauskirjeen
Kulhollinen vihreää
Nautin ruohoa

Löysin turkoosia
Katson kiviä
Rusetti navassa
Veitsi välipalaksi

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin hyvin elävästi nähdä tässä runossa taiteiljan joka nauttii työstään ja myös elämästään :) Juuri niin kuin runoilijakin? Ehkä taustalla soi vielä joku melodia ?
Kuuntelin japanilaista musiikkia kirjoittaessani tämän :)
 

Käyttäjän kaikki runot