Lasinen kilpikonna

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä on lasisen kilpikonnan tarina
Lasinen kilpikonna meni tuulen mukana
Kiviä mukanaan
Kivet särkivät lasia
Ja muutama saapaskin kohtasi

Kilpikonnan kuori ei suojannut
Siinä oli säröjä
Kilpikonna löysi haarniskan
Joka oli myös lasia
Kilpikonnasta tuli hento ritari
Hauras miekka suojanaan
Toiset kutsuivat häntä pelkuriksi
Toiset säälivät häntä
Kilpikonna heitti kuorensa menemään
Hänellä oli jo haarniska
Hän ei ikinä kohottanut miekkaansa 
Ei tarvinnut ratsua
Hän nousi kahdella jalalla
Ja vapautui tuulesta
Säröistä huolimatta

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kertooko tämä runo kovasta maailmasta? Monesti rakennamme suojamuureja ehkä tajuamatta sitä. Kun kohtaamme aitoa rakkautta, muurit ja kilvet romahtavat, ehkä hetkeksi alussa. Joskus täytyy ensin olla heikko jotta voi tulla vahvaksi. Hieno teksti!
Ajattelin maailman kovuutta kun kirjoitin tämän.
 

Käyttäjän kaikki runot