Aarre

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Löysin aarteen
Se oli sydämessäni
Kliseistä, eikö?
No, sydämeni on kaatopaikka
Joten aarteen löytyminen oli ihme
Vaikka on se kurassa
Kulta on ruosteessa
Jalokivet eivät kimmellä
Tarkemmin katsottuna ne ovat muovia
En löytänyt kunnon aarretta
Mutta aarre kuin aarre
Mitä muuta sydämestäni löytyy?
Vanhoja tölkkejä
Paperia
Biota
Kliseistä, eikö?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot