Lumen lumo

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Lumi verhosi minut
Kuin peitto
Tuuletti pois harmini
Olin paljas
Alaston
Vapaa murheista ja synnistä
En tuntenut ahdistusta
En surua tai ikävää
Lumi tyydytti minut
Kuin hellä kosketus
Juoksin vapaana kuin villihevonen
Kahleeni olivat murtuneet
Taakka haihtunut kuin höyry
Ihanan viileä ilma
Tarjosi
Mitä halusin
Halusin mielen tyynen
Sydänlyönnit rauhalliset
Sisällä ei myrkkyä
Ei saasteita
Ei pimeyttä
Sininen taivas katsoi minuun
Ja soi hymynsä
Kerrankin sain nauttia elämästä
Lumisade lennätti minut
Kauas paikkaan uuteen
Ilman mukana menin
Kuin lehti
Mikään ei pelottanut
Tuska ei viiltänyt
Haavani olivat kadonneet
Kuin niitä ei olisi koskaan ollutkaan
Auringonlaskuun kuljin
Uuteen kotiini
En enää ollut masentunut
Valo lumosi minut
Kuin ihme
Säteiden tanssi
Hypin taivaanrannalla
Kuin iloinen lapsi
Sisäinen minäni kaivautui esiin
Hän oli kaunis
Hän tarjosi kättään
Ja veti minut syleilyyn
Ei vihaa
Ei epätoivoa
Vaan seesteisyys
Tyhjyys
Rohkein mielin
Lähdin
 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot