Tarha

Runoilija Punainen Sateenvarjo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2018
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä on oma tarhani
Täällä olen turvassa
Vakaata kuin kivet
Harvoin muuttuvaa kuten aallot

Portti suojaa ulkomaailmalta
Aistin sen kuitenkin
Kitkerät hajut
Kovat äänet
Harvoin maistan ja kosketan mitään

Maalaan joskus kiviä
Koristelen joskus porttia
Ja joskus uin aalloissa
Eräänä päivänä aalto murtaa portin
Ja kuljettaa minut tarhasta
En pane vastaan
Voin korjata portin
Minulla on yhä tarhani
Kuten ulkomaailma

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa kuvausta elämän turvallisuudesta. Vai onko tässä taustalla pakenemista todellisuudesta?
Minulle se tarkoittaa, miten rajoittaa elämäänsä turvan vuoksi. Toki lukijat saavat tulkita sitä vapaaksi.
 

Käyttäjän kaikki runot