Ikuisen elämän hedelmät

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Kun rakkautta lasketaan tarjoushinnalla
elämän alelaarista
Ei pysähdytä ajattelemaan sitä
miten lämpimät ajatukset
Reilun kaupan ruusut lähikaupasta
Voivat tehdä päivästä kauniin
Rakkauden korkea veisu
ja ikuisen elämän hedelmät
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, edullinen on todellakin kaunista, ei pidä vähätellä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot