Ole minulle juuri nyt

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Ole minulle juuri nyt
kun muut ovat menneet
Rakkauden voima olkoon kanssasi
Se kantaa yli synkkien kujien
Saavuin sieltä luoksesi
Onnen täyttämä ihminen
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnea sitä toivoisi aivan jokaiselle, niin lapselle kuin aikuiselle <3 
 

Käyttäjän kaikki runot