Rakkauden aika

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Olkaamme iättömiä
ja aika kulkee mennessään
Rakkauden kantava voima
vuodet kuin vaaleanpunaista unta
jota yhdessä näemme
yö toisensa jälkeen
Tämänkin auringonnousun alla
nousemme taas aamuun uuteen
Yhdessä
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, rakkauden aika on erityinen, kaikille <3 
 

Käyttäjän kaikki runot