Kouvola

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Asemahallin maanantai
Ihmiset tulevat jostain
mennäkseen johonkin
Ostan lipun automaatista
mikä ei kiitä
ei kysy miten sinä tänään voit
Resuiselta mieheltä puuttuu euro
"Tuolta saisi tuopin vitosella
kympillä koko litran"
Nainen juo kahvia pahvimukista
kun ei kotona ehtinyt
Työpaikasta uuteen
liukuportaita uraputkeen
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa pohdintaa, toisilla on kiire, toisilla ei edes kymppiä. 
hyvä dystooppinen runo
Hyvin kuvaat Kouvolan aseman tunnelmaa... 
 

Käyttäjän kaikki runot