Tykkylumien taa

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Joskus tuuli mereltä päin
Suolainen uni kasteli rantakoivut
kuin ajatukset sisältäin
niin vuosien takaa kulkien
talveksi tykkylumien taa
Nyt sisälläin nuotion lämpöä
ja käsi kädessä kaksi kulkijaa
On polut minne menneetkään
kotiin on hyvä tulla
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan tunnelmallista, tykkylumestakin saa romantiikkaa aikaan <3 
Olitkin nopea kommentoija. Juu, tykkylumi on ajankohtainen ja mielleyhtymä tähän runoon. Alku viittaa puolestaan siihen kun olen syntyisin meren rannalta,
Lämmin tunnelma. Kauniisti kuvaat luonnon ilmiöin , avulla rakkautta.
 

Käyttäjän kaikki runot