Lähtevien laivojen satama

Runoilija Mike Melankolisti

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2018
Viimeksi paikalla: 26.2.2020 6:58

Asuinpaikka: Kouvola
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Pois ovat rediltä laivat
vain lokkiparvi laiturilla
Huutosali kaikuu tyhjyyttään
Ei enää sellun tuoksua
eväspaperin rapinaa hiljasella 

Raanat nostivat taapelit laivaan
Miehet kannelle ja Rion öihin
Siitä vain poiju ruosteinen muistuttaa
aution hiljaisen sataman
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

tulee tunne kaihosta ja vanhenemisesta
hieno tunnelma luotu
Koskettavaa kerrrontaa ja muistelua, kohti parempaa tulevaisuutta <3 
 

Käyttäjän kaikki runot