Nimetön

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 

minä olen kireä kuin vanhan tädin nuttura
pinnallista hengitystä
yhteen puristetut hampaat
kädet nyrkeissä (kynsistä iholle syviä puolikuita)
aina lihakset jännittyneinä

mutta sinun kanssasi
on kuin pumpuliin nukahtaisi

cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot