Nimetön

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 


en useimmiten saa
pääni sisällöstä selkoa
enkä ole varma tulenko koskaan olemaan
ilman tätä jatkuvaa pelkoa
(se kylkiluissa hakkaa,
painepainepaine!
eikö tämä koskaan lakkaa)

kerro minulle
kuinka huutaa
jos ei koskaan ole saanut auki suutaan?

olemassaolon taakka päälleni painaa
enkä muista kuinka selvitä päivästä
toivomatta että olisin vain vainaa

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mahtavia nämä, ahdistavista aiheista huolimatta.

 

Käyttäjän kaikki runot