Nimetön

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.4.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 

jokamaanantainen
psykoosinpoikanen
jäi taas luihin kiinni
katsos kun
on niin kovin helppoa
eksyä
kun paperilla lukee
kuvaile itseäsi
eikä osaa muuta
kuin piirtää mustan aukon
värittää värittää niin
että kynä menee paperista läpi
ja lyijy napsahtaa rikki
(niin kuin jokin minussa
silloin joskus
onneksi voi aina
nauraa ja sanoa
nää on näitä lapsuuden traumoja)

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa
 

Käyttäjän kaikki runot