ja hyvää päivänjatkoa

Runoilija a5bc55df60dedfdc358a6df347bcdeff

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 10.6.2007
Viimeksi paikalla: 28.8.2018 10:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

mutta kai jokainen tarvitsee
käden johon tarttua
kun on pää
jonka sisällä 
on niin kovin pimeää
 

en saa tarvitsemaani apua
mutta ei se haittaa
ei sekään että
en jaksa enää kelloa aamuksi soimaan laittaa

(jos sillä ei heräisikään
yön aikana itsestään lohjenneita paloja kokoon keräisikään)

ota resepti ota pillerit muista syödä joka muru
kyllä sillä helpottuu murhe trauma masennus ja suru

ei elämän tarvitse olla juhlahumua
katsos kun
sillä pärjää että pää on täynnä sumua

enkö voi muuta kuin ranteet auki vetää
kiinnostaisiko silloinkaan ketään?

onneksi olkoon olet yhteiskunnalle aivan vitun turha
ole hyvä ja tee sinäkin
itsemurha

cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Terävä.
Helvetin surullinen runo ehkä sinusta ja monista muistakin tässä yhteiskunnassa elävistä olennoista, elävä tai kuoleva runo, pidän silti tästä kaikesta rehellisyydestä mitä runosi pitää sisällään. Suoraa puhetta.
Kauniisti kirjoitettu huuto on runosi. Sopivan rosoinen ja antaa ajattelemisen aihetta. Ohdakkeilla on tanssittu.
Jollain on aina vaikeampaa. Hyvä avautuminen.
Tyly viesti
vahvaa draamaa elämää siis hienossa runomuodossa, kiitos!
 

Käyttäjän kaikki runot