Riipaisevaa

Runoilija Sarcculi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2018
Viimeksi paikalla: 30.7.2023 0:45

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Yksinäisyys,

tummassa yössä kirkuen
etsii toista samankaltaista

miettii kuinka asettelee
sanat,mietteet,
toiveineen, unelmineen

jäähyväisvalssin pyörteissä,
sielussa riipaiseva tyhjyys

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus tämä pimeys todellakin tuntuu kaikinpuolin tyhjältä.
Pimeys välillä ahdistaa,joskus sen turviin piiloutuu mielellään🤔
Tämä teos todella riipaisee lukijaa.
Tunteet joskus riipaisevia😩
 

Käyttäjän kaikki runot