Vain yksi

Runoilija Sarcculi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2018
Viimeksi paikalla: 30.7.2023 0:45

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vain yksi pisara riitti sammuttamaan roihuavan liekin,
yksi ainoa.

Tippui mustan pilven reunalta.
Armoton,ehdoton.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runosi, maalasi täällä rakkauden sammuttamista. Pidin.
Upea runo, tykkään.
Kuinka pienestä kaikki voikaan joskus olla kiinni ...
 

Käyttäjän kaikki runot