Sinua varten

Runoilija Sarcculi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2018
Viimeksi paikalla: 30.7.2023 0:45

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinua varten

Lausuin sulle nuo sanat väkevät,
kuin rakkauden liekissä kypsyneet,
ensihedelmät kiihkon ja huuman.

Soivat tuhannesti sydämeni käytävillä,
Sinua varten.

Ja vain sinä voit kuulla sen,
ei kukaan muu,
kai voisikaan.
Tai edes ymmärtäisi.

Kuinka voisikaan.
Ovathan ne vain 
Sinua varten.


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

rakkautta
kauneutta
aistikkuutta
 

Käyttäjän kaikki runot