Kysy pois

Runoilija Sarcculi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 7.11.2018
Viimeksi paikalla: 30.7.2023 0:45

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kysy pois,
mitä mielitkin

aavistuksesi,olettamuksesi
vaikka pieleen menisi.

kysy pois,
jotta saisit tietää,

epäilyksesi,toiveesi.

kysy pois,
sinulle sanat kauneimmat tahdon antaa.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus sitä vain toivoo, että toinen lopultakin kysyy jotakin ihanaa <3
😊
Kaunista hellyydellä
kuin käden ojennus
Kiitän💞
Kaunis!
Kiitoksia💓
Herkkää ja kaunista.
💞
 

Käyttäjän kaikki runot