Nimetön

Runoilija 7ec7f1bbc3cc5192ab1c3114f49e24e9

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2003
Viimeksi paikalla: 13.11.2018 12:58

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ikuinen romantikko; aikuinen nainen, mutta teini. 
"Älä unelmoi elämääsi, elä unelmaasi"
 

Vain sekunti elämässäni,
yksi yö vierelläni,
muutama suudelma suulleni
ja kosketus iholleni.

Sinä sait minut taas tuntemaan itseni kauniiksi.
Sait tuntemaan jotain sisälläni.

Seuraavana aamuna lähdit pois.
Kävelit matkalaukkusi kanssa laivasta.

Et saanut tuona yönä sydäntäni, et sieluani,
et ruumistanikaan.

Mutta jotain sait aikaan,
sillä tahtomattani etsin sinua viikonloppuisin kantabaarissasi silmilläni.

Pohdin, mitä sinulle sanoisin,
mitkä sanat valitsisin.

En baariin tule vuoksesi,
ainakaan pelkästään.
Enkä haaveile tulevaisuudesta kanssasi,
olet liian nuori minulle.

Mutta jotain kaipaan,
jotain odotan.
En vaan itsekään ole vielä päättänyt,
mitä se olisi.

Ja jälleen tulen kantabaariisi viikonloppuna,
kavereideni kanssa hauskaa pitämään.

Enkä tiedä mitä tekisin,
jos olisitkin siellä
ja tulisit luokseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot