Juureton

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Irti rihmojaan myöten riipaistu maasta
Jonka olemusta kantaa joka solussaan
Tähän outoon kaikuun kahlittu
Tyhjiin huoneisiin, vääriin väreihin

Niiden ihmisten katseisiin
Kolkkoihin sanoihin
Jotka eivät sano sinulle yhtikäs mitään

Tähän tulee sinun nyt asettautua
Verta vielä vuotavine juurinesi

Tämä maa omaksesi pensoittaa
Jottet tuntisi olevasi
Niin kovin

Juureton.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot