Kunpa minun ei tarvitsisi

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Olla sellainen
Rakentaa omaa valhetta sinun totuudellasi
Omaa tehtyä totuuttani
Vihaan sitä
Mutta niin sinäkin teet samoin
Teet totuutesi valheestani
Kaikki tekevät

Tämä ympyrä, joka ei koskaan katkea.

Jonka tarvitsen, vaikka toivon ettei niin olisi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on runosi... ite olen mietiskelly ihan samaa asiaa viime päivinä...

tämä on upea. :)

se on juurikin se oravanpyörä, joka ei koskaan lakkaa rullaamasta, tässä runossasi se on vain paljon kauniimmin aseteltuna. Hienoa hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot