Irvikuva

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Tulen kysyneeksi näitä samoja kysymyksiä
Jotka lopulta muuttuvat parkaisuiksi
Karjunnaksi
Raivoksi

Kuka se oli joka vei sinun kasvosi?
Katkaisen hänen niskansa.

Kuka se oli joka varasti älysi rippeet?
Se piittaamaton ihmisen irvikuva!

Johon rakastuit.

Minun silmissäni
Muutuit juurikin sellaiseksi
Itsesi irvikuvaksi

Selite: 
"Jota edelleen rakastan." Harkitsin päätteeksi, mutta jätettäköön se ulkopuolelle.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot