Et ollut se oikea

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Lottorivi, eikä ainuttakaan oikeaa.
Markan kattila, hyvin palvellut.
Lelut eivät löydä taaskaan punoskoriinsa.
Näitä iltoja, kun valvon liian myöhään.

Raskas sade, harmaat pilvet, seisova ilma. Tämä outo levollisuus.

Tahrainen peili piirtää mustat silmänaluset.
Kylmä kahvi paksupohjaisessa mukissa.

Selite: 
Realismia. Ainakin yritin hakea tähän teemaksi :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot