Nimetön

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Se ainut naamio, jota ei voi vaihtaa elämän pukuhuoneessa.
Rapistuu, murtuu.

Ne ajatukset, joita kukaan muu ei omista, saa lainaan.
Hukkuvat.

Kehosi valkealla lakanalla. Mikä ennen oli tästä samasta elämästä verevä.

Vieraat ovat lapsesi kasvot.
Tiedät niiden olevan, kai.

Käykö minullekin niin?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä runo, syvällistä pohdintaa. Hienosti kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot