Tämä tie

Runoilija emilis

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 12.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekä antaja että ottaja, mutta aina suurella herkkyydellä.
 

Tämä tie kanssani kulje
Joka päivä syliisi sulje
Lämpösi lämmittää vereni
Tahdittaa lyönnin sydämeni

Tämä tie kivinen lie
Vaikea, arvaamaton, tuskainenkin
Kulkumme kaiken silottaa voi

Siis tämä tie kanssani kulje
Ole neulanani vedessä, sinä minussa saa aikaan kompassin oikeaan johdattamaan
Saamme aikaan sen mahdottoman, rakentaa rakkauden keskellä maailman runnelluimman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot