Kohtalo

Runoilija Bleeding hate

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.11.2003
Viimeksi paikalla: 30.3.2016 2:56

Asuinpaikka: Salo
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.11.1984

Inspis tehä musaa tällä hetkellä ja sittemmin sanoituksia tänne
 

Pakeneminen ei auta
Leimahduksen rinnassasi tunnet
Vain epätoivon tunne syöttää sitä
Ja olet kuin elämääsi ei koskaan olisi ollutkaan.

Luovuttaminen ei ole vaihtoehto
Se on kohtalo
Siinä paikassa jossa tunnet eläväsi
Sitä paikkaa ei ole koskaan ollutkaan.

Surusi notkot verijälkien vuolaamina
Jättävät historiaan jäljet
Johon sinulla ei koskaan ollut varaa.

Selite: 
Öyph.... nukkumaan
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot