Ei tekoja, sanoja

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska( i )sta taidetta,
Ilosta popkulttuuria.
Missä v-muotoinen sana
Tässä tekstissä?

Runoilijan lukko, puutostila,
Nyt murtuma.

Ei vuoteen tuskaa.
Liian monta krapula päivää.
Hauskoja ryyppyputkia.

Ei vuoteen tuskaa, ei runoja,
Ei teon sanoja.

Nyt murtuma.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täähän oli ihan kuin mun kynästä! Ja nyt en löydä sanoja, sanon siis vain että helvetin hienoa itsetutkiskelua.

Hmm, tutulta tuntuu. Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot