Sinä II

Runoilija Daniel

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On väärin tuntea näin
kaikkien aikojen ja ihmisten jälkeen.
Sillä rakastin sinua
kuin pysähtynyt kello.
Ainakin joskus vilpittömästi, oikeasti.
Mutta sinä aina puoli minuuttia väärässä,valehtelemassa.

On väärin tuntea näin.
Kun olit niin kylmä, valoton ja etäinen,
kuin proxima centauri
kuitenkin läheisin.

On väärin tuntea näin,
sillä vieläkin näen kasvoistasi unia,
vaikka tiedän ettet muista minua.
Se minun paratiisini ja helvettini.

Siis on väärin tuntea näin
enkä edes haluaisikaan

rakastaa sinua vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieman jäi ihmetyttämään viimeinen sana runossasi? Mutta oletan, että hän ei sitten ollut vielä valmis.. Hyvin kirjoitit paratiisisi ja helvettisi

 

Käyttäjän kaikki runot